Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var fredag igen

Jag ser hur hon tittar på honom
Det river livet ur mig
Jag får panik
Inombords
Jag får panik
utombords
Det river livet ur hjärtat
Hur hon ser på honom




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-18 21:49



Bookmark and Share


    elvira.V
bokmärke.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans