Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett handikapp ...

Armar som värker konstant,
den högra som tynar bort,
jag känner hur den försvagas,
jag tvingar mig att använda armarna,
men jag har fått tillsägelse om annat,
dags att erkänna att det är ...

...ett handikapp!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm