Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enhet 1.



lägger mig på rygg
och
tittar
upp
ut
rakt ut

faller ut
där finns en spricka

ett labriatorium

ett torg

där
allt
verkar
för
alla




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2018-01-18 22:31



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Spännande helhet
2018-06-19

  Sommarnattsljus
Mycket spännande!

2018-04-26

  DavidM VIP
Suggestiv dikt som sätter tankar i rörelse.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP