Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astma

Lungorna är som hårt knutna paket
Inandning som att girigt försöka andas genom smala sugrör
Utandning går bra
Stressen är nästa inandning
och så hostanfallen
Man hostar så det känns ömt i bröstet
Fisher mans friend håller igen hostandet
Sitta och sova blir en lösning
Upp och jobba heldag imorgon
Äntligen fredag!




Fri vers av Feminaz
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 22:32



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Inhalation med Pulmicort och Bricanyl kan hjälpa en hel del:)
2018-01-22

  walborg
Tungt och så besvärligt - hjälper inte medicinerna?

2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz