Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatisk tonårspoesi

Overklighetskänslorna, jag är fel
Världen ser fel
jag ser fel, ser rätt
Rätt in i världen som är fel

Kampen mot ett fel
Felet som inte existerar
enligt andra när jag andas

Oskrivna dikter,
fåniga, vackra, patetiska, sanna
dramatisk tonårspoesi jag borde lämna
Jag känner mig fel




Fri vers av AmandaCL
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL