Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsdikt

Jag har nu fyra månader på mig
Att skriva en bröllopsdikt till min dotter
På en månad har jag inte fått ned en rad
Kanske skulle man skriva om sådan hon gjort som liten

Men nej, det blir för traditionellt
Önska brudparet all lycka, nej, det är ju självklart
Och nej, jag ger inte bort en dotter, hon har valt själv
Så vad ska jag skriva?

En mjuk dikt med mycket kärlek i kanske
Ja där är jag nog på rätt väg
Fast skriver helst på ett direkt plan helt brutalt
Men till detta ögonblick passar det med en mjuk dikt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 420 gånger
Publicerad 2018-01-19 00:06



Bookmark and Share


  ULJO
Skriv från hjärtat
2018-01-19

  Fulbergarn
ja inte lätt
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson