Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken kvinna


att dyrka, ej förringa
ty det själens divina hydda vara

vad är chockartat
att hon är gudinna?



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-19 00:08



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Spännande bild som känns igen från konsthistorien. Bra.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP