Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ej farväl

Stirrar på mig, utan känslor
Jag stirrar tillbaka, försöker och förstå
försöker och läsa av, men inget
ingenting finns där, bara en bild
en bild i en tid, som har frusit fast
Reagera, Gör nåt! fortfarande inget
Jag SKRIKER, SLÅR, men fortfarande inget
Ingenting finns där, för ingenting finns kvar
Ingenting finns kvar, för, för att...
hon är död
och enda som nu finns kvar
är mina tårar, och jag, som vill ej farväl...




Fri vers av Tankar
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-19 00:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
starkt gripande förmedlat
2018-02-05

  morgonstjärna VIP
oerhörd styrka och smärta
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tankar
Tankar