Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskros och mitt ex tussar


tänk att den ändå står där
som en maskros

(vi döper den till maskros för att maskrosor är gula, men ändå lite smutsiga på något sätt. som solar men ändå inte)

vi kan inte låta bli att ändå skuldbelägga dem för deras osmidiga sätt att spränga barriärer. de lyckas aldrig rätt. vi kan inte låta alla få något litet gratis. ett plus ett blir ganska många litet. vi fick inget gratis.

titta där är en som ändå tog sig upp.

vi har också haft det jobbigt, alla har en ryggsäck, tro inte att din är speciell.

jag råder er alla att äta regelbundet, sova, träna, göra roliga saker som gör er glada. åk utomlands i några månader och se vad som händer. pappa betalar.




Fri vers (Fri form) av breezeblocks
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 02:24



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Miss Breeze du är riktig grymt bra på att skriva manus, fri text prosa, engelska perfekt du skriver dagbokform till din musa är ännu högre poäng, men ”Maskros och mitt ex tussar” maskarosorna jag tolkar så mäktig , att bara säger gratis på födelsedag och skrivande.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

breezeblocks
breezeblocks