Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting måste vara kärlek

Dunkla krafter
bakom min rygg
det rycker okontrollerat
i min ena arm
jag vaknar upp till
den nya världens intåg
klockorna ringer

Strömmar av ljus
bildar cirklar
vi ska också räknas in
tanken och nuet
i en stilla dans
tänk att världen
kan vara så vacker

Låt tillvaron vara vår vän




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 08:04



Bookmark and Share


  LinneaH
Haha, klockren kommentar där.


Men framför allt, fin dikt :)
2018-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Inte höger arm, väl...?
Och är det vänstern kan det vara en stroke...
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP