Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan





Den som inte kan omfamna sig själv

kan inte omfamna andra




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-01-19 10:33



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Få ord som berättar mycket.
2018-01-27

  Magica VIP
Mycket tänkvärd.
2018-01-23

  Eva Helene VIP
Nog är det så! Fint formulerat!
2018-01-22

  MALVAA VIP
yess helt rätt
2018-01-22

  Karina"Kia"
Klokord i dessa rader!
Bra funderarmässigt ..och att kunna styrka sig själv genom att kunna" klappa sig själv på axeln"
2018-01-20

    Peter Söderqvist
Hmm!
Den som omfamnar sig själv kan inte heller omfamna andra. En paradox kanske?
2018-01-19

  morgonstjärna VIP
det bör alla kunna
krama sig själv ibland :D
2018-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant, så sant!
2018-01-19

  Olof Lagerhorn VIP
En tidlös sanning som bör vara en del av vår vardag. Tack för att du påminner oss om den.
2018-01-19

  M.Eta
Ligger mycket i de orden!
2018-01-19

  Ezmeralda VIP
Så är det, man kan inte älska andra om man inte älskar sig själv.
Man får igen det man sänder ut.
2018-01-19

  Fulbergarn
terapeuten sa - var snäll mot dig själv
2018-01-19

  Öknens Ros VIP
sig själv måste också få en kram.
2018-01-19

  Kungskobran VIP
En del omfamnar andra mer än sig själv
de kallas uppoffrande och riskerar att bli utnyttjade.

2018-01-19

    ej medlem längre
Åh, det ligger djup av klokhet i dina ord!
2018-01-19

  ULJO
Så sant
2018-01-19

  DavidM VIP
Rader med sanning i sig.
2018-01-19

  Niliboy
Älska din nästa såsom dig själv, heter det ju?
2018-01-19

  Kaptenlöjtnant
Narcissisten
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP