Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har hänt? Fortsätt på det temat! Fråga dig själv vad som har hänt! Svara på den frågan! Fortsättning på denna anteckning, samma områden! Vill du vara gränslös? Vill du ha Adhd!


Många tankar när jorden snurrar!

Jag klarar inte framgång!
Varför?
Vad har hänt?
Jag ska träna till Iron man!
Ändå trånar jag efter mat!
Jag älskar mat!
Jag kan träna!
Måste jag välja?
Kan jag uppnå allt jag önskar och Vill?
Eller kan jag uppnå båda alternativen?
Bli bra på Mat och träning!
Få en familj!
Arbeta hårt?
Hur arbetar jag med min ansvarskänsla?




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-19 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim