Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gränslös med ansvar! Gränslös till sin natur!


Jag vill vara gränslös!

Kvinnliga former!




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-19 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter spännande. För oss män och för mig...
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim