Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår poesi

ibland undrar jag

om poesi som är svår
automatiskt är bättre

jag menar, jag kan ju sätta in
referenser till det ena och det andra

och ju obskyrare desto bättre
verkar det som

och så får jag en känsla av
att kritikerna höjer det till skyarna

bara för att de vill visa
att de minsann är med
och fattar

och inte hör till den breda allmänheten
till dem som inte är så insatta i kultur




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-19 11:58



Bookmark and Share


    snöö
Ler och känner och igen tankegången.
2018-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Blir detta med att vara bisarr ett självändamål så kan det bli skumt.
Jag minns en tid då det var så. Det var under punken.
Ju mer underliga upptåg, desto bättre. Som att linda in folk i staniol i samband med scenframträdanden o s v.
Jag nämner inga namn här. Diskretion - hederssak.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP