Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leve kärleken!

 

 

när i livet du finner

en människa du åtrår

det bästa du vinner

en kärlek du får

 

känslor heta som en vulkan

en kropp som pirrar av längtan

en kropp som är som en orkan

du gått med sådan trängtan

 

kärlek är nånting underbart

kärlek är det du vill ha

ja, kanske du snart

kanske genast, nu ida'

 

utan kärlek livet trist är

det är det som susen gör

så härligt vara kär

för kärleken gör jag honnör

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 12:22



Bookmark and Share


  Per Drysén
Kärlekens trygghet sökes av många
2018-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken har många ansikten, älskar dem allihop!
2018-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek borde vara mer än åtrå.
Eller har våra reptilhjärnor rationaliserat bort den aspekten?
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP