Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbe-Haiku

 

 

snöbäddat landskap

snögubbens morotsnäsa

stulen av skatan




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 12:43



Bookmark and Share


  Per Drysén
Naturens gång i vinterns tid
2018-01-19

  Fulbergarn
han slipper stå med lång näsa...
2018-01-19

  Cikoria Blå VIP
Gillas!
Bra haiku.
Årstid - finns där.
Oväntad vändning - finns där.
Och rolig är den också!
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP