Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGARNA MED LIVET

 

Jag vill

inte minnas

 

dagarna som gick

 

barndomens otrygghet

med hot och våld

 

en far som inte fanns

 

jag vill

inte minnas

 

dagarna som gick

 

vuxenlivets felval

vanans makt regent

 

innan du kom

 

jag vill

minnas

 

dagarna som går

 

i nuet livet

älskansvärt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-19 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att välja sina minnen, att finnas i det lyckliga, helande. Även våra sår gör oss till dem vi är. Riktigt fin text!
2018-01-23

  Lehva
Vilken fantastisk text. Jag läser och lär.
2018-01-22

  Rise Little One
Positiv inställning till livet här och nu ...
2018-01-21

  M.Eta
Så finf när livet vänder till det possitiva!
2018-01-20

  Fem hjärtan VIP
Blir berörd av din fina dikt! Ibland är det bättre att försöka glömma det som varit svårt och försöka leva i nuet.. Hitta guldkornen i det lilla., Dock inte alltid så lätt..!
2018-01-19

  DavidM VIP
Kraftfull text med en skön och finstämd avrundning.
2018-01-19

    ej medlem längre
Man blir både berörd och rörd av din fina text..
2018-01-19

    Jag är fan större än Sartre VIP
Människan är skapad för att glömma och det är på gott och ont, eftersom allting alltid spränger hjärtat, men just det kan också vara det vackraste.
2018-01-19

    ej medlem längre
Styrkan fick du för att du tog dig igenom det förflutna....låt minnena bygga din styrka.
2018-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att lämna det mörka ledsamma och att bemöta det ljusa glada!

En sådan du är en skattefri förmögenhet!
2018-01-19

  ULJO
Minns bakåt men se framåt
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP