Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre min vän

 

under lång tid var det du och jag 

det var ett destruktivt förhållande 

jag levde under ständig stress 

ett ständigt pågående inferno 

 

du fanns där dygnet runt 

lämnade mig aldrig 

fast jag bad dig igen och igen 

det var rena mardrömmen

 

till sist var gränsen nådd

min rädsla var stor 

men jag var tvungen 

jag kastade ut dig 

 

tiden efter var svår 

du hade ju varit en del av mitt liv

farväl ångest, farväl kval

och kom inte tillbaka igen 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP