Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktöverlåtelse


Ty makten är din


Dagarna
jag inte är
Någon
När den
som möter mig
i spegeln
är Ingen
Trå varsomt
i krossat glas
Stor är makten
överlåten




Fri vers (Fri form) av Kristin Oladatter
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-19 14:29



Bookmark and Share


  aol
Stark berörande text,
2018-04-09

    Peter Söderqvist
Makten som är överlåten sätter perspektiv.
Fint skrivet.
2018-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
2018-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är den Ende och Allsmäktige Guden.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter