Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir inte dagen som man tänkt sig. Men livet går vidare.


Kringelkrokar!

Jag försöker alltid vara den jag är.
Alltid vara ärlig och sällan tvär.

Om livet som idag går mig emot.
Måste jag ut så inte ilskan slår rot.

Jag lärt mig att inte bli ilsken på det som är fel.
Så visst har livet lärt mig en del.

Så sa någon, ödsla ej energi på strunt.
Lev, skratta och hoppa runt.








Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-19 14:39



Bookmark and Share


  Margo
Så bra!
2018-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Vi är ständiga elever i livets skola!
Underbart avslut på texten.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP