Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min begravning

 

Vers: 

Hundra gånger har jag älskat 
otaliga gånger har jag ångrat
alla har jag förlåtit varenda gång 
och jag har alltid stannat kvar. 

Hundra gånger har jag kysst 
otaliga gånger har jag lidit
alla har jag förlåtit varenda gång 
fast jag inte har syndat. 


Ref: 

Vem kommer att fälla tårar på min begravning 
vem kommer att nämna mitt namn 
kommer någon att gömma sin sorg 
så att ingen ser hur de mår 
när jag en dag går bort. 


Vers: 

Aldrig mer i mitt hjärta 
sorg, smärta och minnen 
aldrig mer i min själ 
hans namn. 
Hans namn är raderat. 

Aldrig mer i mitt hjärta 
sorg, smärta och minnen 
aldrig mer hanns ansikte och läppar 
i mina drömmar. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 -19)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-19 14:42



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det är stort att förlåta
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela