Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten har sina egna regler, sin egen känsla för färg och form, tid i ram eller utan. Konsten har som stil högst egen besättning, styrd kosa samt kapten för skutan. Hade litet bråttom när jag skrev. Det skymmer och jag måste hinna skynda.


På ett café i Paris (som på beställning)






På ett (tänkt) café i Paris
finns det en egensinnig servitris
hon gör det hon behagar
och väl sig ingen beklagar
då hon vistas där på eget vis.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP