Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med handikapp eller stigande ålder, 0-100 år, finns det frivilliga reaktioner och ofrilliga ryckningar. Troligen neuro-logiska. Även närvaro av stridigheter kan få en som vilja emigrera, flankera, operera med mera.


Något litet om förnöjelsens klipulver




Tänker mig formen av lycka
vakna om morgonen kan en tycka
med och i kärlekens tecken
krama lakanet o kudden i vecken
sträcka på sig o slippa till rycka.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-19 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP