Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättrimmat i tankaform


Januari

Längtansfullt såg vi
Tomas peka mot ljuset
Vi var på rätt väg

Men det är så KALLT och VITT
när kung Bore har sagt sitt

Nyhetens behag
Välkänd men glömd tills idag
Försynt men ej svag

Tidig januarikväll
Gör entré klädd i pastell

Katten på tröskeln
Tvärstannar chockad och arg
Mina jaktmarker!

Där under snön i natten
Mössen skrattar åt katten




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP