Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland pausar jag för att orka nästa dag


egentligen är dagens nyheter
inga nyheter

det är redan skedda händelser
inget som går att göra något åt

varför ska vi upplysas om allt elände
allt ont som sker

jag stänger av tv'n med dess nyheter
läser inga tidningar

jag vägrar ondskan in












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-19 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP