Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Skört

Ishinnan så tunn
ett enda för tungt steg
och den brister

livstråden gungar
i vinden

dagen lämnas
till natten

morgondagen
oskriven

livstråden spänns
över vattnet

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-19 16:04



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint diktat om livets sårbarhet.
2018-01-23

  stig wikman
UNDERBART.
2018-01-20

  Bibbi VIP
Så fint.
2018-01-19

  ULJO
Riktigt bra
2018-01-19

  KYREUS of Sweden
Sensibelt
2018-01-19

  Jan Johansson
Väldigt fint skrivet, livstråden är sannerligen tunn, får hoppas inte nornorna klipper av
2018-01-19

  walborg
Ljuv poesi i ord och bild
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP