Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?


Mamma, varför släckte du lampan för alltid

och pappa varför hjälpte du till 

varför trodde ni inte på livet som det var

visst hade vi ont

visst var det mörkt

men mammas hand på min panna

och pappas hand i min

dagarna uthärdades

och fastän nätterna var mörka

lyste nattlampan mjukt

och höll monstren borta

ända tills ni släckte ljuset










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-19 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP