Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klistrad på min panna

 

Visdomen strider mina tankar

drömmarna sliter min natt i bitar

tomställd vaknar jag

i bakljusets dova flämtning.

 

Det brinner i min tinning

av längtan

av hopp

här sitter den falska tonen

klistrad på min panna.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-19 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker dikt som fastnar i hjärtat.
2018-01-19

  Jan Johansson
Fin dikt
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP