Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lins.

Livet bakom
en lins.
Skyddar och förskönar
slipper komma nära.
Kan visa det vackra
men aldrig själen.
Se världen genom
glas.
Nära men aldrig
riktigt nära.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-19 19:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stort djup i din eftertänksamma dikt...
2018-01-25

  Kungskobran VIP
Nära skjuter ingen hare.
Tänkvärd text tack.
2018-01-24

  Anya VIP
En favvo bland dina texter. Tycker särskilt om slutet:
"Nära men aldrig
riktigt nära."

Så kan det sannerligen vara.
2018-01-22

  ULJO
Finn sstor klokhet i dina ord. Men ibland behöver man komm autanför linsen för att möta verkligheten.
2018-01-20

    ej medlem längre
Kloka fina ord.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP