Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt finns

allt vad vi kan ana
känna
och tänka
finns
rör sig
och förändras

vi prioriterar
och filtrerar bort
av vana
och utan att reflektera

så låter vi oss beröras
rör oss och förändras
efter tidens möjligheter
och förväntningar
behov och krav

men det finns annat som påverkar
vad vi blir medvetna om
även vi som tror på viljans makt
kan känna av
att det finns mer som drar...

drömmar och arketyper
saga, myt och rit

spelar
speglar
färgar
lockar

rör oss
och förändras!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-19 21:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Håller med de föregående kommentarerna - Du belyser dom centrala frågorna !
2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt text om hur mycket det finns som förändrar våra liv!

2018-01-21

  Karina"Kia"
Åå! så vackert skrivet och beskrivet med att följa förändringens tid,detta du skriver är ur livets medvetna energi..så vackert och bejakat bra!

Livet är Livet!
2018-01-20

    Lena Söderkvist VIP
Undergörande poesi! Smakfull både i form och innehåll.
2018-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Insiktsfull och fin text om livets väsentligheter och förändringar.
2018-01-20

    ej medlem längre
Ett liv utan förändring är inget liv, men ett liv med öppna sinnen är ett rikt liv.
Tack för en klok och vacker text.
2018-01-20

  ULJO
Så sant vi måste lära oss att ta emot, uppskatta och förstå förändringens vindar.
2018-01-20

  Kungskobran VIP
Fint uttryckt, bara vi får ha våra drömmar kvar.
2018-01-19

  kerstin skriver VIP
ja, så är det. vi tror oss veta, vi dras av det omedvetna. saga, rit, myt eller märklighet.
tack för denna fina
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP