Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poets vädjan

 

hugger djupt inom mig

isens vassa kant

vill bara få bort det

tror det ej är sant

 

sant att det är så

jag som svävat så galant

men jag förstår att backen

varit alldeles för brant

 

hon som älskar livet

vinden blåser i hennes hår

hon som hoppar fram

på glädjestigens gyllene spår

 

hon har nu gått vilse

hon inte längre stegen når

hon fallit ned

och fått med sig fler sår

 

nu hon inte vet

vilken stig hon kliver på

hon inte vet

vilken lina hon försöker nå

 

hon vill ha svar

hon vill ha trygghet

hon vill bli stärkt

och bli bemött med ödmjukhet

 

hon vill ha ömhet

hon vill ha stöd

hon är en poet

som vill baka livets bröd 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 22:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) fint rimmat om riktiga saker
alla kan vara rådvilla

njaee ledsen jag bar skriv
som norrlänningen säjer
ja ä en enda fri vilja
å ett driv

2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind