Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte samma du


Som att ha tappat sitt finaste smycke
och ha fått ett likadant i ersättning.
Det ser likadant ut
men känns helt annorlunda
Det spelar ingen roll
om det är äkta eller en kopia
Det är vetskapen
om att det inte är samma
Vetskapen




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-19 23:41



Bookmark and Share


    ruddy good
Fick lite obehagsilningar i magen av den här. På ett bra sätt; sorglig och vackert skriven.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol