Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mjukaste av kollisioner

Varma handleder,
lutande kroppar
intill
varandra

Främmande närhet,
återupplivade hjärtan
lyssnar

varandra

Sammanflätade händer,
vilar tillsammans







Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen