Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ny uppgift: att fånga in barnbarnsbarnet


Det Nya Livet

 

Kameran,

resesällskapet 

ger Gammelmormor

spänst i blicken

nya vyer i själen.

 

Namngivningsfestens

höjdpunkt!

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-20 01:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När något ännu var, en kamera som finns kvar, ett livs som for undan tid, något ett på just glid, kanske tillvaron är lik en blar?
(Blar är ett av korten i kortspelet 'Kille'. Utöver början och slutet.)
2018-02-24

  Anya VIP
Åhh tänk att få barnbarnsbarn. Kärlek mellan raderna. Träffande bild till.
2018-02-02

  Solstrale VIP
Vad häftig du är! Faller en tår av rördhet och beundran... Kram! ;)
2018-02-01

  Eva Helene VIP
Gammelmormor åter i livets början, så vackert så!
2018-01-22

  Ingrid Trolle
Du visar verkligheten
att mormors- och
mormors-morsrollen är
grädden på moset.
Härligt!
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP