Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

när du sa



att jag aldrig skulle bli nånting




så hade du fel



för jag blev Ingenting




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-20 02:54



Bookmark and Share


  jana m
de må endast vara fyra rader, men det slog verkligen ett slag i hjärtat.
2018-01-21

    Lena Söderkvist VIP
Tro mig, du är Någonting. Lyckligtvis har ni fel båda två!
2018-01-20

    ej medlem längre
berörande text
2018-01-20

    ej medlem längre
Att vara är att vara
2018-01-20

    ej medlem längre
Texten berör djupt.
2018-01-20

  Fulbergarn
du är nån jag läser
2018-01-20

  Hopplös själ
Sorgligt men inte möjligt!
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad