Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klammer

ser på Två Tjocka Tanter
läser att den andra också är död
utan min vetskap
sedan flera år

och jag förs tillbaka
beskådande bedårande
skepnader i gråtmilt grådis
och allting hukar
bortom horisont

men det lättar




Övriga genrer av ruddy good
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good