Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA VIDDER - tanka

Vitmenat landskap

oskyldighet döljer smuts

en kupa av sorg

tårar av iskristaller

klirrar saktmodigt i träd




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-01-20 17:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande känslor i din fina tanka...
2018-01-25

  Magdalena Eriksson VIP
musikalisk och just idag gillar jag den här dikten mycket.
2018-01-24

    Dan Myrbeck
Finstämt skildrat. Bra.
2018-01-22

  Anya VIP
Gillar särskilt besjälningen av iskristallerna. En naturtext med en djupare psykologisk mening. Bra!
2018-01-22

  DavidM VIP
Innehållsrik tanka som slår an flera känslosträngar.
2018-01-21

  Blomma-Stjärna VIP
grå är sorgen men landskapet vitt och tårarna is
- tjusigt beskrivet
2018-01-21

  ULJO
Som Larz säger. Family Four. De hade en hit med en låt med den titeln i början på 70-talet. Tror att den var med i melodifestivalen.
2018-01-21

    ej medlem längre
Otroligt vackert vemod.
2018-01-20

  Judas Ekholm VIP
Sista raden lyfter alltsammans oerhört. Tjusigt!
2018-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Family Four
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP