Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarblommor

de vackraste blommor jag vet

är de jag kan plocka själv

vid min stuga




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP