Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaristilla


Januaristilla
inga kända ljud
Solen vilar en timme till

Försökte mig gå på okänd is
i lånade skor
det var inte jag
Nu är jag på den strand jag byggt upp mitt imperium

I den terrängen vilar ögonen på det kända
kanske jag ska träna mig att se
mot den glänta jag aldrig sneglat

Behöver inte ut i lånade skor
Mina egna duger
så länge




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 11:10



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Storlek 44? (Aka nog?)
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP