Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöklädda vindar

 

Snöklädda vindar

har lagt sig vid 

sin bris

hon orkar inte mer

drar ner

sin markis

 

kan någon trolla

kan någon möjligtvis

läka sår

mjuka upp hennes is

 

en påhittad strof

är första stycket lyckligtvis

för hon är trots allt

ganska vis




Fri vers av Havsvind
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 12:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
instämmer med Bengt H
2018-01-20

  Bengt H VIP
Jag känner att den här texten speglar själva tänkandet på något mystiskt vis.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind