Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsltverk!

En hundkorg som är skapad så tillvida, både för människa och för hund! Interiör; Hundmänniskokorgen under ett skrivbord , golvet skall vara print halm på en linoleum matta!

Det alternativa skrivbordet; Släpper in solens strålar! Genom fönster, ner genom planksrivbordet , ner på golvet, där Hundmänniskokorgen står!

Stor avslappning! Heter konstverket! Det är en stor hundkorg, som en människa har i sin ägo, men hon har ingen hund i sin ägo! Vad hon kan syssla med dagligen är; Rulla en stor järnkula i ett spår, i en rundelbana, som går i hela hundkorgen!

Och; en klocka som är gammeldags, ser ut som en kyrktornsklocka; Som ringer vid varje tom tanke! En tom tanke symboliseras av ett vitt ark framför klockan och man ser bara pendeln och ringrepet under arket, som för övrigt är täckt av arket!




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2018-01-20 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim