Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av mig.


Iteration


Uppbrytandet

från blad till blad

grenverk till grenverk

molnkontur till molnkontur

ur naturen framvälvande

Cantormängder

von Kochska snöstjärnekurvans

autostrada tvärs igenom


hörn till skrymslande hörn

med Sierpinskitrianglars

formera i kolonner

icke-linjära

Juliafraktaler


kasta ut ljuspunkter

supersamplade drömmar

i närheten flödar Brownsk rörelse

och slumpartade utgångsledet

för likartade mönster

upprepas

och jag blir till

den snö som fallit.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP