Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rörelse!


Alternativt konstfack!

I rörelse! En serie!

Rundelbana-Samma sak som tunnelbana, bara ett annat ord!

Rörelsen- För alla, som vill nå ut med sitt konstverk! Konstverket är budskapet!
Kravet för rörelsen, är bara egen kreativitet och påhittighet! Man behöver alltså INTE ha gått på konstfack!

Kattens Dator! En skapelse till dator och kattens kommunikation mellan dator och katt! Dator, Katt och Ägare!
Konstverket består av en röd tråd, som tejpas till kattens huvud(Obs hela kroppen skall också huvudsymboliseras) , går till Datorn, och vidare till Ägaren! (Människan)

Ett annat konstverk på samma tema!(Namnet på detta konstverk!)
Datorn är utformad till Kattens favör! Musplattan är större, och tassavtrycksformad (Ett generellt tassavtryck, Stort avtryck, skall vara på mitten av datorn och flyta ut, mot skärmen och kanterna, i övrigt skall det vara svalt kalt grått och endast mönstrat, i övrigt, så att katten har en viloplats(Sittande/Liggande) På datorn!
Datorn är såtillvida, en ABC-MASKIN, utan ljud!




Bunden vers av Mim
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
https://www.pinterest.se/pin/785667097466774025/

2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim