Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdegrund.

Bygg ditt hus ovanpå min sorg
res dina trygga väggar över min
besvikelse

Mura in min bitterhet
och foga varje vrå med min
gråhet

Ta mitt liv och elda det
i din spis
Sitt och andas in min tomhet

Vädra sedan ut mitt minne.




Fri vers av Ellåtta
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 14:51



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Fantastisk!
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta