Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

 

 

snöflingor dalar

tyst och stilla

likt oron inom

stillar sig till ro

 

lugnet lägrar sig

likt snön som bildar täcke

över härjat land




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-20 16:21



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vacker rogivande vinterbild
2018-01-20

  Judas Ekholm VIP
Den här tycker jag mycket om! Snygga miljömetaforer/-allegorier! ;)
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP