Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller jag för att älska igen

håller jag för att älska igen

vågar jag försöka igen
vågar jag släppa taget om min enkla, trygga tillvaro

vågar jag kasta mig ut i det okända
det är kittlande, spännande men också skrämmande

för varje steg jag vill ta
tvekar jag – jag kan ännu backa tillbaka

jag är så hungrig på kärlek
beröring, kyssar, hud mot hud, sex

men samtidigt är jag så rädd
för att jag ska bli sårad igen

håller jag för att älska igen
för att gå i bitar ännu en gång




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-21 10:53



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vacker... man vill nästan ”putta” den det handlar om....framåt!
2018-01-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Sexuell åtrå är helt naturlig - Ett varaktigt förhållande kräver bara ett större mått av mental mognad av båda parterna !
2018-01-22

    ej medlem längre
Så bra beskrivet,känner precis som du i det du beskriver.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP