Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter dagen åter gry

 

kroppen gråter

tårar för min kind

kämpar framåt

vind för vind

 

sorgetårar faller

följer med i

sorgeflodens

sorgesång

faller ned

faller faller

gång på gång 

 

tänker på solstrålar 

och havets vy

tänker på

längtan inom mig

låter dagen

åter gry

åter gry

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-20 19:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En finstämd sorgaerapsodi med en strimma av hopp
Fint
2018-01-25

  morgonstjärna VIP
liksom en sorgegondol
som sjösättes
den gungar liksom anden
på vågen

fint
2018-01-21

  Grävling
Fint. Jag tror den skulle passa till musik, som en visa.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind