Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev

du
finns du
du
spegelbild
bakom glaset
dig
som jag söker
du
finns du




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-20 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP