Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minnenas galleri

Det finns så mycket jag vill fånga och ha kvar

Det kan vara ord ögonblick och handlingar

Som gjort mig till den jag är i dag

Men även annat vill jag fånga och bevara

Sätta fast dem likt tavlorna i ett galleri 

Så att jag lätt kan ta fram dem en mörk

Och kulen vinternatt

I hjärtats innersta vrå jag nu bygger

Mig ett minnenas vackra sal

Där kan jag alltid bära med mig det

Jag värdesätter högst i livet

Ja allt det som gör mig riktigt glad




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 21:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint skadat om en bra idé.
2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande, ja!
2018-01-21

  ULJO
Minnen kan man man samla de väger ju inget.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP