Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen på Tusensköneängen

Du har sett tusenskönor nere på ängen
där du har dansat med lockigt hår.
Jag satt brevid och beskådade den vackra stunden.
Vinden smekte min nakna kind.

Du såg mitt hår som var axellångt.
Du avbröt dansen och satte dig nära mig.
du luktade på mitt hår
och la mitt huvud i ditt knä.

Du strödde blomblad över mitt ansikte
och smekte kinden med blå viol.
Du lade en pärla i min hand
och höll mitt hjärta med din kärlek.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 23:58



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ursäkta, men datorn hakade upp sig och det blev några kommentarer och jag kan inte få bort dem!
2018-01-22

  Futureprincess
Vackert och jag såg så fina bilder!
2018-01-22

  Futureprincess
Vackert och jag såg så fina bilder!
2018-01-22

  Futureprincess
Vackert och jag såg så fina bilder!
2018-01-22

  Futureprincess
Vackert och jag såg så fina bilder!
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream